Setari Cookie-uri

7 gustari sanatoase

O dieta sanatoasa consta in alimente bogate in nutrienti, fibre, vitamine si hranirea corecta a organismului. Infometarea este o problema destul de grava deoarece foarte multe persoane considera ca daca stau flamande, vor pierde in greutate. Pentru a slabi, nu trebuie sa te chinui sau sa te abtii. Important este sa iti schimbi stilul de viata, sa faci baby steps in directia unei alimentatii sanatoase. Take it easy! Sa slabesti poate fi chiar placut!

Prepara-ti singura gustarea de iaurt cu fructe. Alege fructele care iti plac mai mult. Poti folosi felii de mere, pere, ananas, capsune sau banane. Pune feliile intr-un bol si amesteca-le cu un pahar de iaurt. Pentru mai mult gust, adauga o lingurita de miere sau de dulceata. Daca vrei sa mai slabesti putin inlocuieste mierea cu niste fulgi de ovaz sau tarate de grau.

O portie contine aproximativ 180 de calorii.

6. Biscuiti din graham cu lapte

Pe langa faptul ca au un gust foarte bun, biscuitii din graham au un continut scazut de grasimi si zahar. Laptele este bogat in proteine si vitamine (A, D, E si K). Consuma 6 biscuiti din graham impreuna cu un pahar cu lapte rece pentru o gustare sanatoasa.

O portie contine aproximativ 130 de calorii.

7. Gustari pentru film

Foarte multe persoane au obisnuinta de a manca atunci cand vizioneaza un film. Poti inlocui chips-urile sau sandwich-urile fast food cu alte alimente mult mai sanatoase precum: alune, caju, arahide, migdale, nuci, fistic, alune de padure sau seminte (de floarea soarelui, de dovleac). Acestea contin foarte multe substante proteice, saruri minerale si vitamine.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.