Setari Cookie-uri

Sfaturi despre dragoste și viață de la Dragă Sugar

Din 1 iulie gasiti în librării Delicatele frumuseţi ale vieţii de Cheryl Strayed, autoarea bestsellerului New York Times, Wild, ecranizat cu Reese Witherspoon în rolul principal.

Fragment din primul capitol:

Ce e cartea asta?

Cartea este o selecție a articolelor scrise de Sugar. Multe dintre ele au fost publicate mai întâi pe TheRumpus.net. Altele apar aici pentru prima dată. Scrisorile din cartea de față au fost trimise

anonim, pe platforma TheRumpus.net, sau direct, pe adresa de e-mail a lui Sugar. Majoritatea celor care mi-au trimis scrisori nu știau că îi scriu lui Cheryl Strayed; de asemenea, majoritatea

expeditorilor au rămas complet anonimi. Această carte este o colecție de povești intime ale unor oameni care nu se cunosc personal.

Ai modificat scrisorile înainte de publicare?

În unele cazuri am făcut mici intervenţii menite să redea pasajele relevante sau să aducă limpezime, însă cele mai multe apar exact așa cum au fost scrise de cei care au simțit nevoia să mi se adreseze.

Citește și:

La ce tip de scrisori ai răspuns?

La toate tipurile de scrisori. Unele sunt despre relații amoroase și iubire, altele despre pierdere și durere, altele despre bani sau probleme de familie. Criteriile de selectare a celor la care am răspuns în rubrica mea sunt foarte subiective: am ales să răspund oricărei scrisori care îmi stârnește interesul, care mă provoacă sau îmi produce o emoție.

Ce fel de sfaturi dai?

Cele mai bune sfaturi la care mă pot gândi.

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.