Îmi amintesc cu drag de copilărie și de începutul lunii septembrie, atunci când îmi doream enorm să merg cu mama la cumpărături pentru începerea școlii. Cele mai grele alegeri pe care le luam erau legate de pantofi, caiete și ghiozdan! Mereu îmi doream cele mai moderne modele și nu eram de acord cu nici o variantă pe care mama mi-o arăta. Acum lucrurile sunt puțin mai simple deoarece cu ajutorul tehnologiei, copilul își poate găsi cu ușurință ghiozdanul pe care și-l dorește. Astfel, mi-am propus să vă ajut prin afișarea unor modele de actualitate pe care le puteți achiziționa pentru anul școlar al copilului vostru! Nu vă preocupați, am fost atentă și v-am oferit atât variante pentru fete, cât și pentru băieți – atât la preț redus, cât și pentru bugete mai mari.

Ghiozdane fete

Ghiozdan fete Sigikid Gina Galopp

Acest ghiozdan adorabil pentru fete este decorat cu îndrăgitul personaj Sigikid Gina Galopp, preferata fetițelor pasionate de cai si echitație. Bretelele pentru umeri și piept sunt ajustabile, pentru un confort optim. O sticlă cu apa poate fi depozitata in buzunarele laterale din plasa, pentru acces rapid.

Ghiozdanul poate fi comandat aici.

Ghiozdan Minnie Mouse

Un ghiozdan perfect pentru fetele care urmează să înceapă grădinița sau școala în această toamnă! Acesta are imprimat imaginea îndrăgitului personaj Minnie Mouse și are culoarea roz deschis. Cu atât mai mult, ghiozdanul dispune de spații de depozitare încăpătoare și poate fi utilizat întreaga perioadă a anului școlar, chiar și mai târziu. Curățarea se face extrem de ușor, iar petele de cerneală sau acuarelă, pot fi îndepărtate prin spălarea acestuia în mașina automată.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: