Preselecția pentru concursul Eurovision s-a încheiat în Moldova, iar echipele câștigătoare sunt pregătite pentru a da tot ceea ce este mai bun la cea de-a 66-a ediție a concursului de talente muzicale.

Zdob și Zbub și Frații Advahov sunt câștigătorii din acest an pe care Moldova îi trimite cu încredere către Italia. Piesa câștigătoare, "Trenulețul" a fost lansată în luna decembrie a anului trecut și s-a bucurat de succes în rândul publicului de peste Prut.

"Sperăm să aibă acelaşi impact, acelaşi succes. Sunt sigură că vor avea o prestaţie de neuitat şi că nu vor fi în totalitate contestaţi.", a declarat unul dintre jurații de la preselecție.

Pe locul doi s-a clasat Ana Cernicova, voce importantă a Operei Naționale locale, iar locul trei i-a revenit trupei Lemonique.

În ediția de anul trecut a Eurovisionului, Moldova a fost reprezentată de Natalia Gordienco, artistă ce a ocupat locul 13 în clasamentul final. Punctajul cel mai mare l-a primit concurenta, atunci, din partea Rusiei și Bulgariei.

Competiția de anul acesta va avea loc între 10-14 mai la Torino, Italia, asta după ce anul trecut a câștigat primul loc cu piesa "Zitti e Bouni".

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: