Pe CRBL și Oase i-a legat o prietenie de 15 ani, însă totul s-a sfârșit după participarea la Asia Express. Cei doi artiști au câștigat sezonul doi al competiției din Asia și o dată cu primirea premiului cel mare, CRBL și Oase nu și-au mai vorbit.

Se pare că motivul pentru care cei doi au pus capăt unei relații de prietenie de ani buni este faptul că CRBL nu l-a putut ierta pe Oase pentru lucrurile pe care le-a făcut după ce au ieșit din competiția televizată. Fostul membru al formației Simplu a spus că a așteptat să primească jumătatea sa din premiul de 30.000 de euro.

„Am aşteptat să încasăm marele premiu, 30.000 de euro, pe care trebuia să îi împărţim, jumătate-jumătate. Oase a trădat prietenia noastră de 15 ani. Începând să vorbească cu 'Asia Express' despre contract. Despre a pleca singur acolo şi au început discuţiile. Au trecut atâţia ani de când ne ştim şi nu ne-am certat. Suntem prieteni cam de 15 ani, de foarte mult timp", declara CRBL la puțin timp după ce s-au certat, scrie spynews.ro.

La rândul lui, Oase a povestit că a fost deranjat de cuvintele lui CRBL. El a spus că disputa dintre trebuia să rămână între ei doi și nu să fie făcută publică.

„Singurul meu punct de vedere este că tot ce s-a întâmplat a fost o chestie personală. Si acolo trebuia să rămână. Eu nu mi spăl rufele în public. Dar nici nu mă deranjează ce a ales el să facă. Eu am văzut totul din prisma mea, știu situația și dorm bine noaptea, nu am nici o problemă", declara Oase, la scurt timp după ceartă, scrie sursa citată mai sus.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: