Andreea Marin zâmbește și iubește din tot sufletul din nou, asta după ce, divorțul de Ștefan Bănică Jr. i-a adus vedetei o mare durere sufletească. Ulterior, Andreea Marin a crezut că și-a găsit liniștea în brațele fizioterapeutului turc, însă și acea căsnicie s-a finalizat cu un divorț.

Totuși, chiar dacă de ceilalți foști soți nu o mai leagă nimic, Andreea Marin păstrează legătura cu Ștefan Bănică Jr., de dragul fetiței lor, Violeta.

Prezentatoarea tv și juratul X Factor sunt în relații bune și se bazează unul pe altul, atunci când vine vorba despre creșterea și educația copilului lor. Chiar dacă s-au separat, cei doi vor rămâne pentru totdeauna părinții Violetei, iar acest lucru îi face pe Andreea Marin și Ștefan Bănică să aibă o relație civilizată, bazată pe respect reciproc.

În cadrul podcastului "Acasă la Măruță", acolo unde Andreea Marin a fost recent invitată, vedeta a dezvăluit cum se înțelege la ora actuală cu tatăl copilului ei. Mai mult, vedeta a mărturisit că a fost neșansa sa de a trece prin mai multe divorțuri.

„Cu Ştefan, am o relaţie ok, avem un copil. Cu ceilalţi, doar dacă ne întâlnim, ne salutăm, dar nu mai avem nimic de împărţit. A fost neşansa mea, nu am avut un singur divorţ. Una e când ai un copil, e mai grea despărţirea când ai un copil'', a mărturisit Andreea Marin, în cadrul interviului moderat de Cătălin Măruță.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: