Președinta Republicii Moldova și-a anulat programul pe care îl avea pentru data de 9 mai, inclusiv întâlnirea cu șeful ONU, a anunțat în urmă cu scurt timp Administrația Prezidențială din Republica Moldova.

O altă întrevedere care a fost anulată a fost și conferința de presă comună cu Antonio Gutterres, secretarul general al Organizației Națiunilor Unite, ce se află într-o vizită de două zile în capitala Moldovei.

„Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, nu va putea participa, din motive de sănătate, la evenimentele publice planificate pentru astăzi, 9 mai. Se anulează inclusiv întrevederea și conferința de presă comună cu domnul António Guterres, Secretarul General al Organizației Națiunilor Unite. Conferința se va ține la Guvern, împreună cu doamna Prim-ministră Natalia Gavrilița”, transmite Direcţia informare şi comunicare cu mass-media a Aparatului Preşedintelui Republicii Moldova.

Secretarul general al ONU urmează să viziteze o tabără de refugiați

Antonio Guterres ar fi trebuit să se întâlnească cu Maia Sandu, însă, din cauza problemelor de sănătate, întâlnirea a fost anulată. Șeful ONU va vizita o tabără de refugiați ucraineni în cursul zilei de mâine.

Astăzi, 9 mai, Rusia marchează printr-o paradă fastuoasă Ziua Victoriei, iar Putin este așteptat să transmită un mesaj al apocalipsei către Occident, scrie Reutres, potrivit digi24.ro.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: