Oana Roman și Dan Capatos au ajuns să fie din nou în relații bune, după câțiva ani în care cei doi nu și-au mai vorbit. Din 2015, Oana Roman a reluat relația cu prezentatorul tv și l-a iertat pentru cuvintele jignitoare pe care i le-a adus de-a lungul timpului.

Oana Roman a dezvăluit recent că l-a iertat pe Dan Capatos pentru că acesta și-a asumat public greșelile, și-a cerut iertare de la ea oentru răul pe care i l-a făcut și a încercat în repetate rânduri să reia relația cu ea. Acum, cei doi se apreciază reciproc, iar Dan Capatos are o atitudine impecabilă față de fiica lui Petre Roman.

„Eu nu țin la supărare deloc, îmi trece peste 30 de secunde. Sunt unii oameni în viața asta care mi-au făcut foarte mult rău. Pe unii dintre ei i-am iertat, dar nu-i voi uita, nu mai au ce căuta în jurul meu, sub nicio formă. Sunt unii care au realizat și care au avut dorința, deschiderea de a recunoaște că au greșit și de a-și dori o împăcare cu mine. Unul dintre aceste cazuri este Dan Capatos, toată lumea știe câte mi-a făcut.

Cu toate acestea, este printre puținii oameni pe care astăzi îi admir astăzi, pentru că în ciuda răului pe care mi l-a făcut și a lucrurilor urâte pe care le-a spus despre mine, în aceeași măsură a avut puterea să-și asume public ce a făcut, și-a cerut scuze și m-a făcut să înțeleg că unii oameni pot să întoarcă lucrurile, dacă-și doresc”, a declarat Oana Roman, pentru MetropolaTV.

Fiica lui Petre Roman a mărturisit că l-a iertat din tot sufletul pe prezentatorul de la Antena1, declarând că există puțini bărbați care au curajul să își asume greșelile pe care le-au făcut.

„Eu l-am iertat din tot sufletul și am o relație minunată cu el. Câți bărbați au puterea să-și asume? Așa mi-a zi, că a fost un prost și a greșit. Mi-a spus cineva că el, în continuare, mai face mișto de invitați, dar când vin eu e impecabil. Mi se pare fabulos, pentru că a putut să fac lucru acesta”, a mai spus vedeta.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: