Pepe și-a botezat fiul în cadrul unui eveniment discret, unde au participat mai multe vedete, printre care Andra și Cătălin Măruță, Connect-R, Nea Mărin, iar atmosfera a fost întreținută de Diana Matei și Taraful Cleante.

La cei 43 de ani, Pepe se află la cea de-a treia căsnicie și este fericitul tătic al unui băiețel de 4 luni, pe care l-a numit Pepe Jr. Deși s-a zvonit că Andra și Cătălin Măruță ar fi fost nașii de botez ai celui mic, prezentatorul tv a făcut câteva declarații în care a dezmințit bârfele apărute în showbiz.

Andra și Cătălin Măruță au fost nașii de cununie a lui Pepe și ai Ralucăi Pastramă, și tot ei le-au botezat pe cele două fete pe care le au împreună, Rosa și Maria. După divorțul cântărețului de fosta sa soție, familia Măruță a rămas în relații bune atât cu Pepe, cât și cu Raluca.

„Weekendul asta se pare că am fost din nou nași, de data asta la băiatul lui Pepe. Pe lângă faptul că nu ne-a sunat nimeni să ne întrebe, toți și-au dat cu presupusul. Toți au scris ca și cum așa ar fi. Am fost la botezul lui Pepe, la botezul băiețelului lui Pepe și e normal, avem o relație minunată cu acești oameni. (…) NU, nu am fost nași. Ne sunt foarte dragi oamenii ăștia, Pepe e unul dintre cei mai faini oameni pe care eu îi cunosc, dar nu am fost noi nașii copilului”, a explicat Cătălin Măruță pe Facebook.

În video-urile postate pe o rețea de socializare se poate observa cum Andra este emoționantă atunci când îl ține în brațe pe Pepe Jr. Emoțiile au fost de fericire, iar prezentatorul tv a dorit să clarifice acest lucru.

„S-a scris că am izbucnit în lacrimi. Pe bune? De ce să izbucnim în lacrimi? Eram doar fericiți că suntem acolo. Nimeni nu a izbucnit în lacrimi. (…) Nu suntem noi nași. Suntem foarte buni prieteni cu Pepe, cu soția lui, cu toată familia lui, am rămas prieteni și cu Raluca.", a mai spus Măruță.

Pentru a înlătura orice speculație, Cătălin Măruță a spus că nașii micuțului Pepe Jr. au fost aleși din familia artistului, mai exact fratele lui Pepe.

"Familia a fost de data aceasta aleasă. Giani a fost nașul”, a explicat prezentatorul.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: