După 12 ani de mariaj, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au separat, spre surprinderea tuturor. Deși se zvonea de ceva vreme că lucrurile între ei nu mai sunt atât de roz precum erau la început, nimeni nu ar fi bănuit că o poveste atât de frumoasă de iubire va ajunge la bun sfârșit.

Alina Sorescu este cea care a anunțat că a intentat divorțul de tatăl fiicelor sale, însă nici până acum procesul nu s-a finalizat. Avocata artistei, Nicoleta Popescu a explicat de ce nu s-a pronunțat încă divorțul.

„Nu e un proces atipic. Nu vă pot oferi detalii, fiindcă există o confidențialitate avocat-client, dar nu e nimic ieșit din comun. Următoarea înfățișare pe fond e prevăzută pentru luna ianuarie a anului viitor. Urmăm pașii stabiliți de instanță”, a precizat Nicoleta Popescu pentru Playtech Știri.

Mai mult, avocata Alinei Sorescu este de părere că ceea ce a fost mai rău a trecut, adică stabilirea domiciliului celor două fetițe, Raisa și Carolina. Instanța a decis ca fetele să rămână la mama lor, în apartamentul de lux cu 4 camere, pe care Alina Sorescu îl deține.

. „Se știe deja public că instanța a decis perioada de vizitare a copiilor de către tatăl acestora. Informația e publică pe site-ul Judecătoriei Buftea”, a adăugat aceasta.

Alina Sorescu, vindecare după divorț

Alina Sorescu a suferit enorm după separarea de Alexandru Ciucu, însă a găsit puterea să meargă mai departe. Artista se axează în continuare pe cariera ei și pe creșterea fiicelor sale. După despărțirea de tatăl fiicelor ei, Alina a învățat lecții importante de viață, precum prețuirea de sine și ascultarea instinctului.

,,Nu mă gândeam să ajung în situația asta, dar lucrurile astea m-au călit și mă vor ajuta să mă prețuiesc mai mult și să am și mai multă încredere în ceea ce simt eu.

Suntem liniștite (n.r. – Alina Sorescu și cele două fete) într-un fel, pentru că el vrea să epuizeze toate căile de atac. Nu am cum să vorbesc mai mult, pentru că procesul este încă în curs, dar trebuie să-mi văd mai departe de activitate. În felul acesta am grijă de mine și de fetițe.

Altfel nu aș avea cum să-mi întrețin numele și noi ca oameni ce avem de întreținut”, declara Alina Sorescu în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: