Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au acceptat cu entuziasm propunerea de a participa la America Express, acolo unde au avut parte de multe tensiuni, dar au reușit și să se cunoască mai bine.

Cei doi și-au demonstrat că se iubesc cu adevărat și s-au sprijinit unul pe altul, atunci când au întâmpinat dificultăți. Totuși, cei doi au trecut și prin momente mai puțin plăcute, iar tensiunea dintre cei doi nu a lipsit.

Cu toate acestea, Doina Teodoru este recunoscătoare pentru momentele trăite în competiție. Vedeta spune că și-a dat seama care sunt limitele ei și ale iubitului său și au încercat să le depășească, pentru a ajunge cât mai departe în concurs.

”Eu mă simt foarte norocoasă că sunt în această emisiune, că împart această experiență cu partenerul meu de viață. Ne-am cunoscut mult mai bine aici, ne-am văzut limitele și am încercat să le depășim.”, a spus Doina Teodoru, potrivit spynews.ro.

La rândul său, Cătălin Scărlătescu are doar cuvinte de laudă față de emisiunea de la Antena 1. El spune că a trăit una dintre cele mai frumoase și interesante experiențe la America Express. Chef-ul a ieșit din zona de confort și a încercat lucruri noi, inedite, de care își va aminti o viață întreagă.

”E o experiență spectaculoasă, îmi pare bine că mi s-a întâmplat până la vârsta asta. Că dacă m-ați fi luat la America Express la 70 de ani...Aici am făcut niște lucruri pe care nu le-am făcut niciodată: deposedează oamenii de cele mai diverse lucruri, pune-i să te ducă dintr-un loc în altul, fă-i să nu mai plece în direcția lor, să empatizeze cu tine și să creadă că și ei concurează.”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: