Setari Cookie-uri

Jorge, noi mărturisiri despre Survivor. Ce spune artistul după eliminarea forțată, pe care nu și-a dorit-o?

Jorge a făcut noi mărturisiri despre Survivor și ce s-a întâmplat în spatele camerelor de filmat. Artistul a părăsit competiția în cârje, după o accidentare puternică.

Jorge a făcut noi mărturisiri despre Survivor, după ce a ajuns acasă. Eliminarea nu și-a dorit-o, însă a fost nevoit să plece din concurs, în urma accidentării grave pe care a sufeit-o la picior. Artistul a vorbit despre bisericuțele care s-au format în competiție, dar și care au fost relațiile dintre el și colegii săi.

„Eu m-am simțit extraordinar, chiar nu m-a interesat cine și cu ce gânduri se transformă de la o zi la alta. Am văzut că oamenii își făceau bisericuțe, chiar și eu eram parte dintr-una, la un moment dat. Rezonezi cu anumiți oameni și vrei să vorbești mai mult cu ei. Mă înțelegeam foarte bine cu Ștefi, Carmen și Remus. Apoi a venit Kamara și am avut ca subiect comun, copiii. Știam că oamenii folosesc cartea de a rămâne cât mai mult în competiție. Dar nu mă speria. Ca și în afara jocului, nu las pe nimeni să mă calce pe cap. Dacă am argumente, spun versiunea mea”, a povestit Jorge, potrivit Unica.

Citește și:

Remus a fost unul dintre concurenții cu care Jorge a avut multe discuții în contradictoriu în emisiunea Ferma, de la ProTV. Artistul a avut o surpriză să îl revadă în Republica Dominicană și au reușit să îngroape securea războiului.

„Da, am avut o surpriză plăcută cu Remus. Înainte de a intra în competiție, am avut niște discuții în Fermă, pentru că el se asociase cu oamenii care m-au trimis la Duel, așa că aveam o oarecare pică pe el. M-a întrebat dacă supărarea a trecut, dar undeva era acolo. Apoi, în competiție, Remus a fost unul dintre cei cu care am stat de vorbă o după-amiază întreagă, am făcut pace.

Mi-au plăcut modul lui de a discuta, calmul, respectul reciproc și am simțit că nu are niciun interes să vorbească pe la spate. M-am ferit de oamenii care spun ceva în față și apoi discută altceva”, a mai spus fostul concurent „Survivor”, pentru sursa de mai sus.

Citește și:

Jorge nu și-a dorit să plece, însă eliminarea sa a avut loc o dată cu cea a Vicăi Blochina. Artistul s-a accidentat la un una dintre probe, iar medicul de la Survivor a chemat imediat ambulanța. Jorge a fost pus pe targă și dus de urgență la spital, în aplauzele concurenților rămași în competiție.

Din păcate, Jorge a trebuit să revină în țară pentru a se recupera. Acum, artistul le-a oferit un sfat colegilor săi rămași în competiție și i-a îndemnat să nu creadă nimic din ceea ce spun ceilalți.

„Să nu creadă nimic din ce spun ceilalți 🙂! De foarte multe ori, oamenii au o strategie, din ce am văzut și se schimbă. Oamenii migrează către cei care le dau confortul că nu-i vor nominaliza. E o migrație mai mare ca a păsărilor călătoare”, a încheiat Jorge, potrivit sursei citate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.