Celia a devenit mamă pentru a doua oară anul trecut, iar de atunci vedeta este mai fericită ca niciodată. Alături de soțul ei, Ardeli Ancuța, ea și-a întemeiat familia mult dorită și împreună să gândesc la binele celor mici. Astfel că, după multe căutări, artista s-a decis să se mute împreună cu familia ei în Australia. Până atunci, însă, ei merg doar în vacanță.

„Australia este o locație foarte frumoasă pentru copii. Nu doar pentru copii, ci și pentru cei mici și cei mari. Este frumos acum, mai frumos de atât nu se poate, pentru că este cald. În România este frig, mie nu îmi place frigul, noi o să ne întoarcem în România într-o săptămână, deci am venit oarecum în vacanță momentan. A fost doar o vacanță”, a spus Celia, la Antena Stars, potrivit Spynews.

Vedeta are de gând să facă pasul cel mare și să înceapă o nouă viață în Australia, însă crede că îi va fi foarte greu pentru că va resimți dorul de cei dragi din România.

„Nu știu exact cum o să facem mutarea în viitor și când mai exact. Avem planul de a ne stabili la un moment dat aici, dar nu știu când exact. Copiii sunt înnebuniți! Copiilor le place foarte mult, mai ales lui Angelo, care este fascinat de Australia. Acum este mare și înțelege mai bine totul, înțelege altfel totul (…) Va fi foarte greu pentru mine, datorită familiei mele de acolo. Nu o să fie ușor, dar vezi tu, în viață trebuie să faci și sacrificii”, a mai spus artista.

Povestea de dragoste dintre Celia și soțul ei

Celia și Ardeli Ancuța s-au cunoscut la Timișoara, acolo unde artista avea un concert. Câțiva prieteni comuni le-au făcut cunoștință celor doi și a fost dragoste la prima vedere. Soțul Celiei s-a născut și a crescut în Australia, acolo unde bunicii lui s-au mutat în urmă cu mulți ani.

„Ne-am cunoscut prin niște prieteni comuni și iată că «plec pentru iubire până la capătul lumii» s-a adeverit pentru noi”, a declarat Celia pentru VIVA!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: