După o poveste de iubire de 18 ani, Deea și Dinu Maxer au pus punct relației lor. Anunțul a surprins pe toată lumea, mai ales că cei doi pozau în familia perfectă. Iată, totuși, că niciunul dintre ei nu a suferit prea mult. Dacă primul care și-a refăcut viața a fost Dinu, de o lună încoace, Deea simte din nou fiorii dragostei.

Deea Maxer și Robert Drilea formează cel mai nou cuplu din showbiz, iar bărbatul în vârstă de 31 de ani i-a cunoscut deja pe părinții artistei, dar și pe copiii ei. Recent, Deea Maxer a mărturisit în emisiunea lui Capatos ce părere au părinții ei despre noul partener de viață.

Potrivit click.ro., părinții artistei sunt de acord cu noua sa relație. Mai mult, aceștia o susțin și se bucură pentru fericirea Deei. Ei se bucură de orice ar face-o fericită pe fiica lor.

Cum s-au cunoscut Deea Maxer și Robert Drilea

Deea Maxer și Robert Drilea s-au cunoscut întâmplător, printr-un prieten comun. Bărbatul a menționat că a fost atras de atitudinea și senzualitatea artistei.

”Atitudine, felul cum se comportă, senzualitate, tot. (…) A venit și mai devreme chiar (n.r. primul ”Te iubesc”)”, a spus iubitul Deei Maxer în emisiunea lui Dan Capatos.

Se pare că cei doi îndrăgostiți trăiesc o poveste pasuională de dragoste, și nici urmă de regrete din partea artistei cu privire la divorțul de Dinu Maxer.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: