Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis a luat o decizie șocantă în ceea ce o privește pe Simona Halep. Tenismena a fost suspendată timp de patru ani pentru dopaj, iar la scurt timp după aceea, ea a postat un mesaj în mediul online despre cele întâmplate.

În anul 2022 la US Open, sportiva noastră a primit primele acuzații de dopa în urma unor teste pe care le-a avut, iar la câteva luni distanță a trecut prin aceeași situație. În urmă cu doar câteva ore, ITIA a anunțat că tenismena este suspendată din această cauză, dar având în vedere că decizia nu este una finală, are drept la apel. Așadar, lupta ei în acest sens nu a ajuns la final și și-a liniștit fanii spunând clar că va face tot ceea ce ține de ea pentru a o scoate la capăt.

Pentru Simona Halep, ultimul an din cariera sa a fost unul foarte greu, iar lupta ei continuă, după cum chiar aceasta a spus la începutul mesajului postat pe internet. Și-a dedicat toată viața tenisului, știe regulile și le-a respectat mereu, fără a consuma în mod intenționat sau conștient substanțe interzise, motiv pentru care refuză decizia de suspendare pentru patru ani.

Citește continuarea pe 9news.ro.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: