Pe 12 septembrie 2023, Simona Halep a primit un verdict sever din partea ITIA (Tribunalul Independent de Integritate al Tenisului) - o suspendare de 4 ani în urma scandalului de dopaj care a început să planeze asupra carierei ei în 2022, când a fost depistată cu substanța Roxadustat (interzisă de WADA) în urma unui control antidoping la US Open.

Această veste cruntă a provocat o serie de reacții în rândul personalităților din lumea sportului și al fanilor. Printre cei care și-au exprimat opinia se află și cunoscutul cântăreț Smiley, care a postat un mesaj pe rețelele de socializare pentru a-și arăta susținerea față de Simona Halep.

"Dacă s-ar inventa un detector de moralitate, sunt sigur că Simona Halep ar ieși pozitiv și după 100 de teste". Alături de acest mesaj, artistul a publicat o imagine cu Simona Halep.

De-a lungul timpului, au circulat zvonuri potrivit cărora Smiley ar avea o simpatie față de sportiva română și că între ei s-ar fi înfiripat o idilă. Cu toate acestea, aceste informații au fost ulterior negate de ambii protagoniști. În trecut, Smiley a fost prezent în Statele Unite pentru a susține din public pe Simona Halep la două turnee ale circuitului WTA, iar apariția sa la Indian Wells în 2016 a stârnit speculații cu privire la o posibilă relație.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: