Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au format un cuplu pentru câteva luni, însă despărțirea celor doi a fost inevitabilă. Impresara a făcut acum public motivul aparent neobișnuit pentru această despărțire: dorința partenerului ei de a deveni tată.

La WOWnews, Anamaria Prodan a mărturisit cu sinceritate că Flavius merită să își îndeplinească visul de a deveni părinte și să aibă propriii săi copii. Cu toate că a fost o decizie dificilă, vedeta a realizat că nu poate oferi acest lucru iubitului ei. Astfel, a preferat să pună binele lui Flavius și dorința acestuia mai presus de relația lor.

"Flavius merită foarte mult de la viață, Flavius merită și el copilul lui. Flavius merită să-și țină copiii lui în brațe. Eu nu mai pot face copii, dar știu cât de mult își dorește copilul lui. Atunci, atât de fericită aș fi să-l văd fericit și merită să-și găsească pe cineva care să-i dăruiască copii și să-l poată împlini în adevăratul sens al cuvântului," a declarat Anamaria Prodan, pentru sursa citată mai sus.

În ceea ce privește relația sa cu bărbații, impresara nu se ascunde de adevăr. Ea recunoaște că este o femeie pretențioasă, iar acest lucru face dificilă găsirea unui potențial partener de viață.

"Sunt Anamaria Prodan și sunt un cuțit cu două tăișuri foarte periculoase. Sunt oameni care și-ar dori cu disperare să stea lângă mine, numai că înțeleg că viața lor, dintr-un punct de vedere, ar fi un calvar pentru că ar fi pe prima pagină a ziarelor non-stop. Atunci, gândește-te că este și mai greu, la cât de pretențioasă sunt, să găsesc un bărbat care să fie mândru, demn, deștept, fabulos, șarmant și să-și și dorească să se vadă prin ziare în fiecare zi," a adăugat Anamaria Prodan.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: