Creditele pentru ,,Lacrimi și Săruturi" merg către Zodier pentru versuri, iar pentru muzică și producție, artistul a fost ajutat de Alexandru Turcu.

Piesa ,,Lacrimi și Săruturi" e despre ,,ce a rămas atunci când toate au trecut". E despre momentele din viață și dragoste pe care nu s-a pus destul preț când era timpul, iar acum ai da totul, ca în loc de tristețe, să rămână ,,Lacrimi și Săruturi". ne spune Zodier.

Zodier a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 10 ani, când mama sa i-a cumparat o chitară din supermarketul din oraș. A învățat singur să cânte la instrument și, câțiva ani mai târziu, a început să cânte pe străzile din Timișoara, cu intenția de a aduce măcar puțină lumină pe fețele trecătorilor. Influențat de artiști precum Ed Sheeran, Eric Clapton, Post Malone și The Motans, artistul a început să-și scrie propriile versuri, trimițându-le apoi către The Motans prin intermediul social media. A fost invitat la scurt timp după de către acesta la o serie de sesiuni, unde a lucrat alături de producători titrați precum Marci & Sebi (INNA, Carla's Dreams, The Motans, Irina Rimes), Alex Turcu (Carla's Dreams, Irina Rimes, Alina Eremia) și Damian Rusu (The Motans, Irina Rimes, Damian Drăghici, Connect-R). Piesa sa, ,,Albastru răsărit", s-a aflat în Top 100 Radio Airplay România, pentru ca ulterior artistul să lanseze un întreg EP, intitulat ,,Mă auzi?". Ultima sa colaborare alături de YUKA, ,,La Sacou", este de 4 săptămâni în Top 10 cele mai ascultate piese de la radio, ajungând până pe locul #6.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: