Iuliana Pepene (32 de ani) și Sonia Simionov (36 de ani) au fost eliminate din competiția "America Express", unul dintre cele mai iubite show-uri de aventură. Echipa formată din prezentatoarea TV și jurnalista de la Antena 1 a părăsit competiția în ediția de miercuri seară, 22 noiembrie, într-un mod care a șocat telespectatorii. Până la momentul decisiv al eliminării, echipa formată din Iuliana Pepene și Sonia Simionov s-a bucurat de succes în cadrul competiției, fiind una dintre cele mai apreciate echipe. Cu toate acestea, o alegere neinspirată într-una dintre probe le-au adus sfârșitul aventurii în "America Express".

Totul a culminat într-o probă în Ecuador, unde concurenții au fost puși în fața unei provocări culinare neobișnuite: să mănânce celebrul Cuy prăjit. Totul părea a fi în regulă până când Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii, a scos un totem roșu din cufăr. Astfel, echipa Iuliana Pepene și Sonia Simionov s-a regăsit într-o cursă pentru ultima șansă.

Problemele au survenit atunci când cele două concurente au refuzat să mănânce preparatul local, susținând că este "un pui rânced cu miros de pește." Dezgustul a fost atât de pronunțat încât cele două au decis să oprească proba. Acest gest a atras o penalizare de 15 minute conform regulamentului competiției, conducându-le direct către ultima șansă și ulterior, către eliminare.

„Nu vrei să ne oprim? Că eu nu mai pot! Este un pui rânced cu miros de pește.”, i-a spus jurnalista colegei sale de echipă.

„Ea ceda psihic lângă mine, să nu mai zic că mâncăm șobolan. La mine s-a produs un declic când i-am ridicat pielea aia, avea un strat de grăsime ciudată și mie atunci mi s-a blocat creierul iar eu atunci nu mai puteam să mănânc și am zis gata. Atât s-a putut!”, a spus prezentatoarea TV.

Iuliana Pepene a fost de acord să oprească proba, recunoscând că nu va reuși să mănânce. Cu această decizie dificilă, cele două au fost eliminate din competiție, încheindu-și astfel aventura la "America Express".

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: