Delia, în vârstă de 41 de ani, continuă să-și surprindă fanii cu detalii inedite din via'a sa. De data aceasta, artista a ales să renunțe la aparițiile glamuroase în locații exotice și a optat pentru o zi de cumpărături la Piața Obor din Capitală, lăsându-i pe toți cu gura căscată.

Obișnuită să fie văzută în vacanțe de lux și în ipostaze strălucitoare, Delia a schimbat decorul și s-a plimbat printre tarabele piaței bucureștene într-o ținută lejeră, demnă de o zi obișnuită de cumpărături. A surprins nu doar prin prezența sa la Piața Obor, ci și prin mijlocul de transport ales pentru a ajunge acolo – metroul, o alegere neobișnuită pentru o vedetă care conduce un bolid de lux. Cu un fes negru pe cap și îmbrăcată casual, artista a captat repede aten'ia celor din jur. După ce și-a cumpărat murături, artista a luat la pas tarabele și a interacționat cu comercianții și cu cei prezenți în zonă. Reacțiile au fost imediate, iar mesajele de surprindere au curs pe rețelele de socializare.

Delia nu mai vrea să meargă la psiholog

În ciuda imaginii publice impecabile, Delia a dezvăluit recent într-un interviu că a renunțat la terapie și a explicat motivul.

„Nu (n.red.: face terapie). Am fost de două ori și mi s-a părut că mă victimiza prea mult, că-mi plângea de milă. Poate era o parte de terapie. Îi povesteam lucruri despre viață. Și era: «Vai, sărăcuța». Era femeie. Era o dramă și am zis că nu vreau asta.", a spus artista în podcastul „Ac de siguranță cu Exarhu”.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: