Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au întâlnit în anul 2019, pe platourile de filmare ale serialului „Fructul oprit”, iar scânteia iubirii a aprins între ei flacăra unei relații profunde și sincere. De atunci, au trecut prin numeroase experiențe împreună și au decis să își consolideze legătura printr-un pas important: căsătoria ce va avea loc anul acesta, în luna iunie.

Anunțul despre intenția lor de a se căsători a fost făcut cu entuziasm și bucurie, în luna octombrie a anului trecut, când Vlad Gherman a transmis mesajul către publicul său Cu toate acestea, înainte de a păși pe acest nou drum, cei doi au considerat că este important să își evalueze și să își întărească relația prin terapie de cuplu.

„It’s a match! (Este o potrivire, n.r.) Ne-am îndrăgostit la prima vedere şi s-a lăsat cu râsete, voie bună şi entuziasm. (…) La anul, într-o zi de început de vară, vom dansa primul dans al vieții noastre împreună. Save the date (salvați data, n.r.): iunie 2024.”, a fost mesajul lui Vlad Gherman, în luna octombrie a anului trecut.

Vlad Gherman a dezvăluit că el, împreună cu Oana Moșneagu au ales să meargă la terapie nu din cauza unor probleme grave în relație, ci din dorința de a se înțelege mai bine unul pe celălalt și de a evita eventualele conflicte sau neînțelegeri. Pentru ei, terapia de cuplu a fost un proces de auto-descoperire și de consolidare a legăturii lor.

„Mie mi se pare genial. Mi se pare cea mai bună chestie. E un proces. Nu poți să faci terapie o dată, de două ori, și gata, te-ai schimbat. E un proces de lungă durată și o muncă constantă cu tine. [...] Noi am mai vorbit despre asta, într-adevăr foarte scurt, și lumea nu înțelegea. A, ei nu se înțeleg, de-aia fac terapie. N-are legătură. E vorba că nu înțelegeam de ce, într-un moment în care Oana se purta drăguț cu mine, în capul meu era «aoleu nu, e mult prea bine, sigur o să se termine în curând».", a mai spus Vlad Gherman, potrivit Unica.ro.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: