Câștigătoarea trofeului pentru „Albumul Anului”, Taylor Swift a fost o prezență strălucitoare pe covorul roșu, într-o rochie albă Schiaparelli couture, evidențiindu-și stilul elegant și rafinat. Accesoriile atent alese și machiajul sofisticat au completat look-ul artistei, oferindu-i un aer de eleganță și siguranță.

Heidi Klum, însoțită de soțul ei, Tom Kaulitz, a captat atenția tuturor cu o rochie neagră senzuală, accesorizată cu pietre argintii, evidențiindu-și farmecul și rafinamentul. Machiajul dramatic și bijuteriile subtile au completat perfect aspectul ei glamuros.

În contrast cu eleganța lor, Billie Eilish a optat pentru un look nonconformist, purtând o cămașă albă și pantaloni negri largi, subliniindu-și stilul personal și independent. Chiar și într-o ținută mai casual, Billie a reușit să atragă atenția și să impresioneze cu autenticitatea ei caracteristică.

De asemenea, aparițiile altor vedete precum Miley Cyrus, Paris Hilton, Ed Sheeran, Maluma și Lionel Richie au adus o varietate de stiluri și creativitate pe covorul roșu, reflectând diversitatea și inovația din lumea muzicii contemporane.

Momentul special al serii a fost prezentarea trofeului pentru „Albumul Anului” de către legendarul star Celine Dion, care a fost cu adevărat o apariție emoționantă pe scenă, marcând prima ei prezență publică după luni de absență din cauza problemelor de sănătate.

Sursa foto - PhotoMIX-Compan / Pixabey

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: