În ultima ediție, una plină de tensiune, difuzată aseară pe Pro TV, cele două concurente, Roxana Nemeș și Elena Marin, au fost eliminate din competiția „Survivor All Stars”. Cântăreața Roxana Nemeș a fost nevoită să părăsească competiția din Republica Dominicană din motive de sănătate, în timp ce dansatoarea Elena Marin a pierdut duelul cu Jorge și a fost trimisă acasă.

O nouă săptămână dificilă a trecut pentru Faimoșii și Războinicii de la „Survivor All Stars”. Cătălin Moroșanu de la Faimoși a exprimat frustrarea echipei sale: „M-am săturat. Se adună frustrare în mine. Când intru în ring, știu că intru că am o șansă. Ei devin mai buni, noi ce facem?”. Pe de altă parte, Iancu Sterp de la Războinici a subliniat forma excelentă a echipei sale, aceștia reușind să câștige jocul de recompensă și cel de imunitate.

În tabăra Faimoșilor, vestea proastă a venit de la medic. Roxana Nemeș a primit informații medicale care au impus o monitorizare medicală și a determinat decizia de a părăsi competiția. Aceasta a câștigat două dueluri de eliminare până în momentul eliminării sale.

Cu toate că a fost o experiență dificilă, Roxana Nemeș și-a exprimat mulțumirea pentru participarea la „Survivor All Stars”.

„Am iubit experiența Survivor All Stars. A fost o onoare și o mândrie să fiu aici printre cei mai buni, vă mulțumesc din suflet tuturor”.

Elena Marin, la rândul ei, a fost eliminată în urma duelului cu Jorge, după ce a trecut prin momente tensionate în competiție.

„Nu e plăcut, cred că nimic nu este întâmplător. Am dat tot ce am putut, am avut emoții. Nu a fost să fie. Sunt mândră că au trecut 3 ani, am trecut prin două operații, am o tijă și două șuruburi la ligament. Mă duc acasă la familia mea, la cei care mă iubesc”, a declarat Elena Marin înainte de a părăsi competiția.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: