Cosmin Cernat, figura emblematică a televiziunii românești, a dezvăluit pas cu pas călătoria sa de adaptare și reinventare în Canada, într-un interviu recent acordat emisiunii „În oglindă” de la Kanal D2. În Canada, prezentatorul tv a fost nevoit să-și reconstruiască viața de la zero, depășind multiple obstacole, mergând pe o nouă direcție profesională.

Plecarea în străinătate a reprezentat pentru Cosmin Cernat o provocare majoră, însă, cu hotărâre și determinare, el a acceptat această schimbare radicală. Aflat într-un mediu complet diferit față de cel al televiziunii, Cosmin Cernat s-a adaptat rapid și a îmbrățișat noi domenii de activitate. A participat la proiecte TV și a deschis o firmă de renovări și curățenie, învățând din mers și adunând experiențe interesante.

„Am luat-o de la zero acolo, în Canada. (…) Eu am început un proiect TV cu un prieten foarte bun… dar proiectul nu a mers, nu am reușit să facem ce ne propusesem. Acum, proiectul e online și pe TV, merge… Și am deschis o firmă de renovări, de curățenie. Am învățat toate substanțele de curățenie, m-au învățat românii lucruri de construcție, de renovare. A fost o experiență extraordinară… M-au învățat cum se zugrăvește bine, cum se vopsește, cum se pun faianța, parchetul, linoleumul pe balcon”, a mărturisit Cosmin Cernat.

În ciuda distanței și a provocărilor, legătura sa cu România și cu televiziunea a rămas puternică. Revenit în țară, Cosmin Cernat se pregătește acum pentru o nouă etapă profesională de excepție - va fi gazda unuia dintre cele mai așteptate proiecte TV din România, „Insula de 1 milion”, ce va fi difuzat pe Kanal D. Emisiunea promite să aducă o experiență captivantă pentru telespectatori, cu un premiu-record de un milion de lei.

Pe plan personal, Cosmin Cernat și soția sa, Mădălina Moroșanu, au o familie frumoasă, având împreună trei copii. Cei doi se bucură de armonia și echilibrul familial, iar pentru ei, liniștea și binele copiilor sunt prioritare.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: