Ultima perioadă a fost una extrem de dificilă pentru Cătălin Bordea, iar viața sa a fost marcată de suferință și pierdere. După ce a fost trădat de partenera sa de viață, comediantul a fost lovit de o altă lovitură devastatoare. Mama sa s-a stins din viață la vârsta de doar 55 de ani, în urma unei boli grave care o macinase de ceva timp.

Cu inima sfâșiată de durere, Cătălin Bordea a organizat de unul singur înmormântărea celei care l-a adus pe lume. Comediantul a mărturisit că, în ciuda durerii și a greutății pe care le-a simțit, a încercat să revină cât mai repede la normalitate. Cu toate acestea, Bordea a luat o decizie surprinzătoare care i-a impresionat pe mulți oameni. La doar câteva ore după ce și-a condus mama pe ultimul drum, Cătălin Bordea a urcat pe scenă pentru a participa la unul dintre show-urile pe care le avea programate.

„Eu am făcut înmormântarea (n.r. mamei), am venit în București în seara aia și am făcut show la club. Am vrut să văd dacă pot să o fac. În drumul către Iași, de acolo am venit cu avionul, mă gândeam la glume, ce a spus fiecare.

E un mecanism de autoapărare. Eram și în stare de șoc, aveam nevoie de asta. Am dus tot show-ul, bineînțeles, nu într-o stare atât de energică, dar am făcut-o”, a mărturisit Cătălin Bordea, la Xtra Night Show.

De asemenea, Bordea a mărturisit că, în ciuda absenței tatălui său la înmormântarea mamei sale, a fost profund impresionat de prezența actualului partener de viață al acesteia.

„A venit toată lumea la înmormântare. Au venit 150 de oameni, din satele pe lângă. A venit soțul ei, m-a impresionat omul ăla. A plâns încontinuu. Toată viața a căutat iubirea, iar la finalul vieții, a găsit pe cineva care nu a fost genul ei, dar a iubit-o cel mai mult. Nu a venit (n.r. tatăl lui), nici nu l-am chemat. Sigur a aflat, dar nu a dat niciun semn”, a mai spus Cătălin Bordea.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: