Setari Cookie-uri

Andreea Pautov Ionita te sfatuieste: 'Fa dragoste cu viata in fiecare zi'

De vorba cu Andreea Pautov Ionita despre felul in care iti poti cultiva feminitatea dar si despre cum iti poti crea viata pe care ti-o doresti.

Cum se vede lumea prin ochii copacilor?

Lumea este mai simpla prin ochii de copac. Totul se rezuma la a respira. Cand ei respira, toata lumea respira. REspiratia este viata. Viata este iubire.

yoga

Esti mama, sotie, antreprenor si ...copac. Care este secretul armonizarii acestor felii de viata?

Ascultarea intuitiei. Recunostinta. Rabdarea. Disciplina si efort. Pasiunea.

Care este secretul unei relatii armonioase cu propria persoana?

Prima carte de dezvoltare personala care mi-a picat in mana acum cativa ani a fost Puterea Prezentului. Acolo am descoperit prima oara ca in mine traiesc doua persoane: eu si vocea mea din minte.Atunci am realizat ca gandurile mele, nu sunt prietenele mele, ba chiar judecatori aspri. Aceasta prima constientizare m-a pus in fata unei alegeri. Noi suntem ceea ce gandim, asa ca am ales sa traiesc in armonie cu gandurile mele. Secretul consta in constientizare, acceptare a tuturor emotiilor, gandurilor bune sau mai putin bune, si consta in alegeri. In fiecare zi cand ne trezim dimineata avem de ales intre a incepe o zi cu zambetul pe buze si recunostinta sau plangandu-ne de ceea ce nu suntem si ce nu avem. Secretul iubirii fata de propria persoana este intelepciunea dragostei neconditionate a unei mame pentru copilul ei.

Citește și:

Ce trebuie sa facem pentru a descoperi cine suntem cu adevarat si care este scopul nostru in viata?

In primul rand sa iesim “din bula de sticla si confort” in care traim si sa ne punem intrebarile acestea. Constientizarea este foarte importanta. Apoi trebuie doar sa ne “ascultam”. Sa fim atat de prezente in noi, cu noi astfel incat la un moment, dat tacerea din noi va vorbi si ne va da raspunsul. Asa a fost pentru mine. M-am culcat intr-o seara cu o intentie si m-am sculat cu intreaga viata schimbata. Si este minunat !

Yoga a schimbat multe vieti, inclusiv pe a ta. Ce are aceasta practica atat de magic? Asa e. Este o “carte magica” care te pune fata in fata cu tine insati. Prin echilibrul corpului are loc linistirea mintii , ceea ce este un dar minunat in zilele noastre stresante. Prin linistirea mintii putem sa ne descoperim acest spatiu al inimii, in care exista doar pace, liniste si iubire. Yoga este unitate.

Citește și:

Povesteste-mi despre Yin Yoga, pe care cititoarele o pot practica la studioul tau. Ce are diferit fata de alte stiluri de yoga si care sunt efectele sale asupra...feminitatii noastre?

Eu combin tehnici de dezvoltare personala prin meditatie, creativitate, recunostinta, zen coaching, share-ing circles, ritualuri de feminitate cu practica de yoga. Cred ca reusesc sa creez un spatiu sacru in care fiecare inimioara sa se deschida si sa-si permina sa fie asa cum este: fara etichete si masti. Concret, inainte sa facem yoga tot timpul discutam “despre viata” , ne sustinem pe diferite teme, exact asa cum faceau femeile in triburile de demultJ. La yin yoga (yoga feminina) toate posturile presupun deschideri. Deschideri ale corpului nostru mai ales in zona soldurilor, coapselor unde noi femeile inmagazinam foarte multe emotii si mai departe deschideri la nivel mental si emotional. Yin yoga inseamna si binecuvantarea pantecului nostru, a feminitatii noastre sacre. Inseamna pasiune si pofta de viata. Inseamna relaxare si respiratie profunda. Inseamna somn linistit. Armonizare. Namaste, femei minunate!

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.