Setari Cookie-uri

Cum ai grijă de pielea ternă la început de toamnă

Anotimpurile tranzitorii au cel mai mare impact asupra tegumentelor noastre și asupra întregului organism. Dacă vara ne luptăm cu tentația de a sta mai mult la soare și potențialele arsuri solare sau efecte de îmbătrânire, dacă iarna ne ascundem de pielea aspră, degerată, primăvara și toamna apare pielea ternă. Dacă și tu vrei să scapi de acest aspect, descoperă cum ai grijă de pielea ternă la început de toamnă.

Pielea ternă pare obosită, îmbătrânită, deshidratată, nesănătoasă. Dacă treci prin astfel de perioade, probabil că îți de tare dor de zilele în care pielea ta era radioasă și tânără. Dar zilele acelea nu au dispărut! Le poți readuce înapoi dacă știi cum ai grijă de pielea ternă la început de toamnă, ce cauzează apariția acestui aspect neplăcut și care sunt armele tale împotriva tenului lipsit de strălucire.

Dacă vrei să știi cum să ai o piele sănătoasă toamna și care sunt cauzele apariției unui tegument palid, șters, fad, ba chiar bolnăvicios, află mai jos unde greșești în ritualul de frumusețe și ce poți face mai mult sau altfel. Descoperă cele mai eficiente trucuri de îngrijire pentru o piele strălucitoare toamna și pune-le în aplicare de acum.

Citește și:

Tu știi cum ai grijă de pielea ternă la început de toamnă? Citește cauzele unui ten tern

Unde a dispărut strălucirea? Ea nu are de ce să dispară, chiar dacă zilele sunt gri sau vremea e la fel de monotonă! Cu siguranță ai nevoie de alte produse pentru îngrijirea pielii. Vom discuta mai jos despre greșelile pe care le faci ce te conduc către lipsa bujorilor din obrăjori și către expresia facială mohorâtă. Stai liniștită, efectele sunt trecătoare! Iată cum ai grijă de pielea ternă la început de toamnă!

Jurnalul unei shopaholice, cum ai grijă de pielea ternă la început de toamnă, cum să ai o piele sănătoasă toamna, îngrijire pentru o piele strălucitoare toamna

Serum anti-aging Activator hidratare AVON

Cremă de față hidratantă Marrionaud Scrub de față cu zahăr

Mască hidratantă antirid


Așadar, pentru un ritual sănătos de îngrijire pentru o piele strălucitoare toamna trebuie să rezolvi problema pielii uscate, deshidratate. Prioritizează hidratarea eficientă a tegumentelor! Apoi, ai grijă la exfolierea delicată a pielii! Celulele moarte ale pielii, adunate și necurățate de pe față, pot lăsa tenul încărcat, tern, nesănătos. Aplică un scrub delicat de față de cel mult două ori pe săptămână și astfel vei îmbunătăți textura, tonul și claritatea tenului tău.

Citește și:

Cum ai grijă de pielea ternă la început de toamnă? Mare atenție la vremea rece de toamnă și iarnă, când aerul e uscat și rece, iar vântul e intens! Hidratare și iar hidratare zi și noapte!

Există și vești mai puțin bune, pe care, cu cât le acceptăm noi, femeile, mai repede, cu atât mai bine! Pielea ternă este un efect secundar al îmbătrânirii tegumentelor, al tulburărilor hormonale și al lipsei elasticității ce crește o dată cu vârsta. Există totuși serumuri eficiente, pe care te invit să le descoperi mai jos! Citește mai jos și cum să ai o piele sănătoasă toamna (și în toamna meteorologică, dar și în toamna vieții).

Pori închiși, ten hidratat, dermă elastică și piele cu textură catifelată

Cum ai grijă de pielea ternă la început de toamnă?

Citește și:

Îmbunătățește rutina ta de îngrijire pentru o piele sănătoasă toamna. Curăță tenul (cu demachiant sau apă micelară) și dimineața și seara, pentru a elimina toate impuritățile și celulele moarte. Nu uita de exfoliere, indiferent de tipul tău de piele și de rutina de demachiere! Scrubul este esențial de una-două ori pe săptămână. Astfel, pielea va deveni fină, catifelată, strălucitoare! În plus, cu o exfoliere a la carte scapi de nuanțele inegale ale tenului, de textura rugoasă și de aspectul gri.

P.S. nu uita să adaugi o cremă cu SPF, în orice anotimp!

BB cream Bottega Verde cu efect de iluminare și antirid Vezi review-ul nostru pentru BB cream Bottega Verde cu efect iluminare și antirid

Nu uita de hidratare (dimineața și înainte de culcare) cu atât mai mult dacă ai o piele matură. Pe lângă trucurile legate de cum să ai o piele sănătoasă toamna, nu uita și de micile ajutoare cu efect de acoperire! Nu uita de un fond de ten sau BB cream cu efect iluminator, care nu încarcă porii! Folosește un iluminator și un blush pentru un strop de culoare (roz sau piersică e perfect!), ține stresul sub control (efectele lui se văd imediat pe fața ta), nu renunța la somn și renunță la dușurile fierbinți! Ele elimină hidratarea din piele.

Citește și:

Ca ultime ponturi legate de cum ai grijă de pielea ternă la început de toamnă, caută produse cu acid glycolic, care îți vor conferi un aspect luminos, strălucitor, elastic, tânăr și hidratat. Nu uita că îngrijirea pentru o piele strălucitoare toamna are nevoie și de o mască potrivită tenului tău.

Recomandarea cea mai versatilă și eficientă, potrivită tuturor tipurilor de piele este masca cu cărbune activ. Ea elimină impuritățile, sebumul, celulele moarte și lasă pielea moale, catifelată și cu volum.

Nu în ultimul rând, iată cum să ai o piele sănătoasă toamna: caută fonduri de ten care nu matifiază, ci unele cu texturi luminoase și mai ales fă sport!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.