Setari Cookie-uri

Mai mult decât o apă micelară: super benefică chiar și pentru cea mai sensibilă piele!

Am testat apa micelară cu cele mai multe beneficii de până acum: apa micelară Jonzac este un produs demachiant, loțiune tonică și revigorantă, hidratantă - tot ce n-ai putea crede că poate avea un asemenea produs, aparent banal. Și totuși, nu contenește să te surprindă cu multiplele avantaje zilnice pe care i le oferă tenului!

La fel cum vă spuneam în articolul despre apa termală Jonzac, până acum câteva săptămâni, aș fi spus că apa micelară nu poate diferi prea mult de la un brand la altul. Ce poate avea în plus o apă micelară, față de aceea care a fost întâia oară descoperită pentru foloasele cosmetice și pusă în vânzare? Cu ce ar mai putea veni în plus, ca să nu-și depășească nici denumirea de apă micelară?

Apa micelară Jonzac: mai mult decât revigorare naturală pură cu multiple beneficii

Ei bine, încă o dată mi s-a confirmat că nu mereu presupunerile mele sunt valide, că nu am chiar cele mai bune argumente până nu testez și altceva. Deși este recunoscută ca fiind un produs cosmetic 2 in 1, apa micelară Jonzac face mai mult de atât.
Adică se numește astfel pentru că este concepută pentru a fi și demachiant și loțiune tonică, însă ce au pierdut din vedere cei care i-au atribuit această denumire de 2 in 1 este că, înainte de orice, este de la sine o apă micelară, iar împreună cu celelalte două beneficii, ar reieși că e cam... 3 in 1. Dacă nu mai mult, dacă stau bine să mă gândesc...

Citește și:

Vezi mai multe detalii

Ce-mi place la această apă micelară Jonzac Reactive este că e calmantă, are un grad foarte ridicat de tolerabilitate inclusiv (sau în special, aș zice) pentru tenul sensibil sau cu probleme, care se irită ușor. Cred că e apa micelară cu care tenul meu, iritat de la soare pe timp de vară, la care am uneori alergie, s-a împăcat cel mai bine. Mai ceva decât cu apa termală Jonzac de care v-am mai povestit. Dar acest lucru e poate și pentru că apa micelară Jonzac din gama Reactivate are 15% apă termală bio extrasă din izvor de la peste 1800 metri adâncime, certificată de Academia Medicală Franceză.

Eu am tenul mixt, uneori în zona T pielea mi se descuamează ușor, se deshidratează și se usucă, devine sensibil și ușor iritabil. Așa că această apă micelară îl ajută mult în această privință. Curăță cu ușurință toate impuritățile de pe ten, hidratându-l, calmându-l și făcând zona T una cu restul feței, ca și cum descuamările ar fi fost poveste. Așa că o iubesc mai ales pentru asta!

Citește și:

De altfel, această loțiune micelară Jonzac face parte din gama Reactive de produse Jonzac, ceea ce reprezintă faptul că luptă cu problemele unui ten inclusiv foarte dificil, extrem de sensibil, „reactiv”, în sensul că este atât de sensibilizat încât reacționează extrem și puternic la orice agent iritant din jur, fie el și hipoalergenic. Iar apa micelară Jonzac se mai regăsește și în gamele Sublimactive (antiîmbătrânire), Pure (purifiantă) și Rehydrate (puternic hidratantă) ale sub-brandului franțuzesc Léa Nature.

Și pentru că funcționează și ca loțiune tonică, este foarte revigorantă pentru ten și, fiind antibacteriană (că e micelară, e prin definiție așa), ajută în lupta cu acneea, fie ea și permanentă. Mai ales că este cu apă termală cicatrizantă și indicată inclusiv pentru tenul sensibil, fiind hipoalergenică – aș spune chiar deloc iritantă, dimpotrivă!

Citește și:

Ca orice apă micelară, și acest produs este descris ca unul demachiant. Deși nu cred în puterea apei termale ca demachiant (pentru mine, produsele de bază trebuie lăsate să-și facă funcțiile de bază, iar apa micelară e clar un produs care nu a fost conceput inițial ca simplu demachiant), ei, bine, apa micelară Jonzac mi-a demonstrat că poate fi utilizată cu succes și cu acest scop. Rămăsesem într-o seară fără demachiantul meu, așa că am fost nevoită să apelez la ea. Hmmm... bine am făcut! :D

A curățat machiajul și impuritățile ca și cum n-aș fi folosit altceva decât demachiant. În acest sens, aș umple un borcan cu dischete demachiante și aș turna peste ele suficientă apă micelară Jonzac astfel încât să se îmbibe cu substanța și să am la îndemână gata pregătite dischetele pentru demachiere, ca pe niște șervețele demachiante, mai ales în serile când ajung târziu acasă și mor de lene să mă demachiez.

Citește și:

Vezi aici și alte detalii

Apa micelară cu apă termală bio-certificată Jonzac: cum să nu fie specială?

V-am spus deja, este cea mai tare apă micelară pe care am testat-o, deși nu aș fi crezut că poate fi cu altceva mai specială ori deosebită decât altele pe care le-am mai utilizat deja, de la branduri foarte cunoscute, ba chiar de la cele considerate a fi descoperit întâia dată micelele.

Ca să te bucuri de ea, aplic-o cu o dischetă demachiantă pe față, ochi, gât sau decolteu. Se poate repeta până discheta demachiantă este curată, ca să te convingi că a „prins” de pe ten toate impuritățile posibile, chiar și pe cele mai puțin vizibile.

Vezi mai multe detalii

Să nu uităm că, înainte de toate, vorbim de un produs dermatocosmetic bio franțuzesc de foarte bună calitate, cu o cantitate destul de consistentă de apă termală – avizată, extrasă din regiunea Jonzac. Nu poate fi decât... mirifique! Conține, de fapt, doar ingrediente pur naturale:

Citește și:
  • apă termală Jonzac (15%): regenerantă, calmantă, antiinflamatoare, cu un nivel ridicat de minerale precum calciu, magneziu, mangan, stronțiu, litiu, precum și multe elemente sulfuroase care ajută activarea metabolismului la nivel cellular, dar si procesul de reîinnoire celulară.
  • apă florală de mușețel: calmantă, tonifiantă
  • glicerină vegetală (zahăr din nuca de cocos): fixează apa și întârzie evaporarea
  • bisabolol: ingredient cosmetic folosit pentru calmarea și repararea pielii. Spre deosebire de produsele convenționale, acesta este un ingredient natural obținut din materii prime vegetale.

Apa micelară naturală Jonzac este un produs dermatocosmetic bio fără parfum, ca orice cosmetic natural care se respectă.
93% din ingrediente provin chiar din Franța, din țara în care apa micelară bio Jonzac e produsă.

Citește și:

Mie mi-a plăcut foarte mult apa micelară Jonzac cu multiple beneficii pentru ten. Atât de mult că îmi vine pur și simplu să-mi scald tenul în ea cât mai des, zilnic. :P Pentru toate senzațiile de bine pe care mi le oferă, așa cum nicio altă apă micelară n-a mai reușit!

E chiar mai mult decât o simplă apă micelară și, oricum, cea mai bună pe care am testat-o până acum! Dacă nu mă crezi, convinge-te pe propria piele! La propriu! :) Indiferent cât de sensibilă și pretențioasă este pielea ta, îți garantez că-ți va mulțumi! ;)

Vizionare placuta


Om cu atâtea visuri (și vise!), că nu le poate contabiliza. Dar care știe că mai târziu, cândva, se vor împlini toate. Așa cum multe i-au devenit istorii de povestit...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.