Setari Cookie-uri

Frumusețea vine din interior! Alimente care ajută la strălucirea pielii

Aceste alimente te vor ajuta să ai o piele mult mai fină și mai strălucitoare!

Fiecare femeie își dorește ca pielea sa să fie catifelată, fină la atingere și strălucitoare, iar pentru a obține acest rezultat apelează la tot felul de produse cosmetice. Cu siguranță acestea au un puternic impact în ceea ce privește matifierea pielii, însă adevărul este că frumusețea pornește din interior! O alimentație corectă și un stil de viață sănătos este mai presus de oricare produs pentru piele (iar acest lucru vă spune o persoană care este cu adevărat pasionată de tot ce înseamnă beauty, skincare și cosmetice). Astfel, am testat și am observat diferențele pe care le pot aduce anumite alimente pe care le consumăm la nivelul pielii.

Ouă

Deși ouăle sunt cunoscute pentru alte beneficii pe care le aduc organismului, adevărul este că acestea îți ajută pielea să devină mult mai strălucitoare! Este recomandat să le consumi la micul dejun în diverse forme: fierte, omletă sau chiar prăjite. Dacă testezi această „dietă”, vei observa cum pielea ta capătă mai multă fermitate.

Citește și:

Somon

Un pește bogat în acizi grași și omega-3 care ajută la menținerea catifelată a pielii! Despre acesta se spune că nu ajută doar la fermitate, ci este benefic și pentru prevenirea ridurilor. Consumă-l de cel puțin două ori pe săptămână pentru rezultate imediate!

Ciuperci

Fiind bogate în vitamina B și seleniu, ciupercile ajută la prevenirea problemelor cauzate de expunerea la soare. În plus, oferă hidratare intensă pielii, astfel menținând-o strălucitoare, fermă și catifelată. Acestea sunt ușor de consumat și gătit în diverse forme: de la fierbere, la coacere și până la folosirea lor în salate!

Avocado

Avocado este un fruct extrem de benefic pentru organism! Este bogat în fibre, proteine, magneziu, dar și în vitaminele B6, E și K, ajutând la combaterea pielii uscate. De asemenea, avocado conține și grăsimi omega-6, care reduc roșeața și iritațiile puternice.

Citește și:

Matcha

Deși poate suna destul de sofisticat, adevărul este că matcha reprezintă o pudră obținută prin măcinarea frunzelor de ceai verde. Aceasta nu doar că este extrem de sănătoasă, ci ajută pielea să se mențină hidratată și strălucitoare.

Mango

Un fruct extrem de bogat în vitamine, care ajută pielea să se mențină sănătoasă, hidratată și strălucitoare. Mango conține antioxidanți, dar și un procent mare de vitamina A, care ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a tenului, păstrează elasticitatea pielii și ajută la formarea unor noi celule.

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.