Setari Cookie-uri

Spune ADIO ridurilor: Alimente benefice pentru ten

Iată câteva alimente benefice pentru ten!

5. Ardeiul

Bine venit în mâncărurile noastre zilnice, ardeiul reprezintă un bun agent în menținerea frumuseții tale. Studiile au arătat ca e necesar doar o jumătate de ardei roșu pentru a asimila 158% din necesarul tău de vitamina C zilinic. Bineînțeles că nu vă recomandăm să consumați doar ardei pentru aportul de vitamina C, însă acesta are și avantajul de a fi un antioxidant puternic și în același timp esențial pentru sistemul imunitar și combaterea degradării celulare.

6. Peștele gras

După cum bine știm, recomandarea medicilor este de a consuma pește cel puțin de vreo câteva ori pe lună. Acest fapt are și argumentele lui întrucât acizii grași Omega-3 care se găsesc în peștele gras cum ar fi macroul, somonul sau sardinele, este esențial pentru menținerea unui ten frumos. De asemenea, cu ajutorul consumului de pește, organismul tău va fi protejat, iar tenul tău curat.

Citește și:

7. Nucile braziliene

Aceste schofeturi ale culturiii sud-americane au în compoziția lor cantități uimitoare de seleniu, un binecunoscut antioxidant ce protejeaza celulele de procesul degradării. Pentru a-ți lua doza zilnică de nutrienți, sunt necesare doar 3 sau 4 nuci braziliene pe care să le introduci în alimentația ta. Mai mult decât atât, elementele prezente în nuci au un rol impresionat și vital în sintetizarea ADN-ului celular.

Foto DmitryStock/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.