Cele 10 ingrediente pentru o viata mai fericita

Cele 10 ingrediente pentru o viata mai fericita

Citeste lista, adapteaz-o vietii tale si fa promisiunea de a deveni in fiecare zi putin mai bun. Vei vedea ca viata ta si a celor din imediata apropiere va fi mai frumoasa!

Voi incerca sa creez mai multa fericire si mai putina nefericire in imediata mea apropiere.

Crezul The Action for Happiness

Cu ocazia zilei internationale a fericirii, serbata in urma cu o saptamana a circulat pe net complet gratuit un pdf vesel ce continea instructiuni pentru fericire. Cel putin in bula mea ghidul a avut mare succes asa ca m-am gandit sa il fac cunoscut si acelora dintre voi la care nu a ajuns.

Conform infograficului despre care va povestesc, avem nevoie de urmatorii 10 factori pentru bunastarea noastra. Partea cea mai buna este ca acesti 10 factori sunt la indemana si usor de influentat. Citeste lista, adapteaz-o vietii tale si fa promisiunea de a deveni in fiecare zi putin mai bun. Vei vedea ca viata ta si a celor din imediata apropiere va fi mai frumoasa!

Afla care sunt cele 10 ingrediente pentru o viata mai fericita >>

Featured foto by Monkey Business Images via Shutterstock

Vizionare placuta


Oana este redactor sef Kudika.ro de pe vremea când era singurul angajat din redacție. Este pacifistă convinsă (când totul merge conform planului) și flexitariană pașnică. Crede...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri