Setari Cookie-uri

Cele 10 ingrediente pentru o viata mai fericita

Citeste lista, adapteaz-o vietii tale si fa promisiunea de a deveni in fiecare zi putin mai bun. Vei vedea ca viata ta si a celor din imediata apropiere va fi mai frumoasa!

  1. Stabileste-ti noi tinte la care sa aspiri!

Am un bucketlist in continua expansiune. Visez vrute si nevrute si mi le insir in minte ori de cate ori depresia imi da tarcoale. Ma motiveaza si imi lumineaza capatul tunelului faptul ca intr-o zi (sper) pasii ma vor purta in Japonia si in Buthan sau ca voi gasi o cale sa fac spagatul pana la 80 de ani. Oricum ar fi, nu mai plictisesc cand fac planuri.


  1. Fa pace cu trecutul!

Ei da… stiu ce scriu si nu sustin ca e usor. Poate ca nu poti face pace cu tot trecutul tau, poate sunt usi si cutiute in care ai incuiat niste amintiri pe care nu esti pregatit(a) sa le infrunti. Nu-ti cer sa scoti tot raul din cea mai adanca radacina. Iti propun sa le lasi acolo si sa-ti asumi pana la capat ca le-ai lasat in urma.

  1. Priveste jumatatea plina a paharului

In fiecare moment vei avea plusuri si minusuri, bune si rele. Important este sa te concentrezi pe jumatatea plina a paharului pe care il ai in prezent, sa inspiri clipa actuala si sa te bucuri de toate aspectele ei pozitive.

Citește și:

Vizionare placuta


Oana a fost primul redactor sef Kudika.ro, pe vremea când era singurul angajat din redacție. Este pacifistă convinsă (când totul merge conform planului) și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.