Setari Cookie-uri

Cele 10 ingrediente pentru o viata mai fericita

Citeste lista, adapteaz-o vietii tale si fa promisiunea de a deveni in fiecare zi putin mai bun. Vei vedea ca viata ta si a celor din imediata apropiere va fi mai frumoasa!

3. Fa miscare!

Sa ai grija de corpul tau atat prin alimentatie cat si prin exercitiu fizic este absolut necesar pentru o stare de bine. Organismul uman nu este proiectat sa fie static. Mai devreme sau mai tarziu prezenta sau lipsa actiunilor de preventie se va reflecta in starea de sanatate. In plus, sportul este un excelent stimul pentru endorfine, hormonii fericirii.

4. Traieste momentul!

O sursa excelenta de nefericire este sa traiesti in trecut. Sau, mai rau, in viitor. Fie ca te agati de evenimente de care refuzi sa te desprinzi sau ai impresia ca vei fi fericit atunci cand vei ajunge la o anume greutate/bogatie/destinatie, nu faci altceva decat sa refuzi fericirea care ti-a fost oferita pentru acum si aici. Si astazi este un moment pe care l-ai visat la un moment dat.

5. Fa ceva nou in fiecare zi!

Ramai curios! Evita monotonia. Structurile noastre nervoase sunt insetate dupa noutate. Hraneste-ti mintea cu experiente noi in fiecare zi, chiar daca asta presupune doar sa iei alt drum spre casa decat cel obisnuit, sa testezi o noua aroma de inghetata sau sa citesti un text in plus pe net, din cu totul alta arie decat esti obsinuit(a).

Citește și:

Vizionare placuta


Oana a fost primul redactor sef Kudika.ro, pe vremea când era singurul angajat din redacție. Este pacifistă convinsă (când totul merge conform planului) și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.