Setari Cookie-uri

Cele 10 ingrediente pentru o viata mai fericita

Citeste lista, adapteaz-o vietii tale si fa promisiunea de a deveni in fiecare zi putin mai bun. Vei vedea ca viata ta si a celor din imediata apropiere va fi mai frumoasa!

  1. Fa ceva pentru cei din jur!

Chiar si gesturile mici pot avea consecinte spectaculoase atat pentru cei din jur, dar si pentru cel care ofera. Sentimentul de satisfactie pe care il ai cand ii esti altuia de folos aduce un grad mare de fericire si, consecutiv, de sanatate. Acest lucru ne conduce la concluzia formulata de ani buni de prof. C. Dulcan – oamenii ar trebui sa fie, in ultima instant, buni fie si numai din egoism.

  1. Conecteaza-te permanent cu ceilalti!

Poate ca aceasta afirmatie ar fi sunat neobisnuit in urma cu numai cateva zeci de ani. In zilele noastre, cand tehnologia promite o solutie calduroasa la numai un click distanta pentru orice problema, interactiunea umana a devenit optionala. Totusi, energia unui spirit uman nu a fost (inca) reprodusa de inteligenta artificiala. Pana atunci, avem nevoie unii de ceilalti pentru fericire.

Citește și:

Vizionare placuta


Oana a fost primul redactor sef Kudika.ro, pe vremea când era singurul angajat din redacție. Este pacifistă convinsă (când totul merge conform planului) și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.