Ce poate fi mai potrivit pentru o cina romantica daca nu o portie delicioasa de spaghete cu fructe de mare? Unde mai pui ca se fac in doi timpi si trei miscari si iti murdaresc doar doua vase ?
Foto interior si prima pagina: Paste cu fructe de mare, Shutterstock
Ingrediente-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Se pune la fiert intr-o oala mare apa cu o lingura de sare de mare. Cand apa incepe sa bolboroseasca , adauga o lingura de ulei extravirgin de masline si apoi spaghetele. Fierbe-le in functie de indicatiile de pe ambalaj, apoi scurge-le de apa si amesteca-le cu inca o lingura de masline.
Pune pe foc o tigaie mare cu 3 linguri de ulei de masline. Cand uleiul s-a incins, adauga usturoiul si ardeiul iute taiate marunt. Apoi adauga fructele de mare. Asteapta pana se evapora apa lasata de fructe si toarna peste ele vinul alb. Cand s-a evaporat si acesta, adauga rosiile cherry taiate in patru, sucul de lamaie, sare, piper dupa gust si jumatate din cantitatea de busuioc tocat mic.
Foto: fructe de mare in tigaie, Shutterstock
“Orneaza” mancarea cu frunzele de busuioc ramase si serveste-o cu un pahar de vin alb.
Foto: Paste cu fructe de mare, Shutterstock
Spune-ti parerea!