Foto interior si prima pagina: moousse de ciocolata, Shutterstock
Pana de curand l-am evitat cu o abilitate de invidiat pentru ca are o gramada de calorii. Pana cand am cedat tentatiei si m-am pus pe gatit. Am facut insa cateva modificari de dragul siluetei si, spre marea mea bucurie, rezultatul a fost unul super-gustos!
Foto: mousse de ciocolata in lingura, Shutterstock
Ingrediente-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Rupe ciocolata in bucati mici si pune-o la topit in bain-marie. Adauga uleiul de cocos si canuta cu espresso.
Foto: ciocolata topita, Shutterstock
Ia ciocolata de pe foc si adauga siropul de agave. Amesteca bine.
Incorporeaza treptat siropul de ciocolata in albusuri folosind o spartula cu care sa amesteci blanda pentru a nu strivi spuma.
Toarna compozitia in pahare sau boluri si las-o la frigider pentru 2 ore.
O poti orna cu fructe, fulgi de ciocolata sau frisca (dar mai bine renunta la ultima varianta daca tot ai realizat o varianta dietetica a moousse-ului de ciocolata).
Foto: moousse de ciocolata, Shutterstock
Spune-ti parerea!