Sosul Bechamel, probabil ce mai folosit sos alb din lume, poarta numele marchizului de Bechamel, desi se pare ca radacinile sale sunt originare din Toscana de unde ar fi fost adus in Franta de catre regina Catherine de Medici. Indiferent unde ar fi fost inventat, sosul Bechamel a devenit celebru in toata lumea datorita usurintei in preparare si a gustului delicios pe care il da tuturor mancarurilor.
Foto interior si prima pagina: Sos Bechamel, Shutterstock
Ingrediente-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Fierbe laptele pana da in clocot.
Da focul la minim. Pune untul la topit intr-o craticioara.
Foto: Sos Bechamel, Shutterstock
Gata!
Sosul Bechamel se poate folosi la aproape orice! Il poti pune peste o portie de paste, peste fripturi de pasare si peste cam orice legumele coapte la cuptor, il poti folosi pentru ciulama samd.
Spune-ti parerea!