Foto interior si prima pagina: biscuiti de casa cu fulgi de ciocolata, Shutterstock
Una din retetele care ma ridica la rang de “super-elf-de-casa” sunt biscuitii cu fulgi de ciocolata care au la baza o reteta de chocolate chip cookies americane.
Foto: biscuiti de casa cu fulgi de ciocolata, Shutterstock
Ingrediente-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Untul si zaharul se freaca bine pana se formeaza o crema pufoasa.
Celelalte ingrediente se amesteca separat. Peste ele se adauga crema pufoasa. Amestecul se da 30 minute la frigider.
Se tapeteaza cu hartie de copt tava mare de la cuptor. Se pun apoi prajituricile formand mici gramajoare de aluat cu ajutorul unei linguri. Nu-ti face griji daca sunt “urate”, se vor mai netezi la copt iar aspectul “dezordonat” nu face nimic altceva decat sa intareasca imaginea unui desert “home made”.
Se dau la cuptorul preincalzit la 200 grade C pana cand se rumenesc.
Foto: biscuiti de casa cu fulgi de ciocolata, Shutterstock
Pofta buna!
Spune-ti parerea!