Va invit sa le pregatiti in acest weekend!
Foto interior si prima pagina: french toast, Shutterstock
Ingrediente:-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Ouale se amesteca bine ca pentru omleta intr-o farfurie incapatoare. Se adauga praful de sare, zaharul si laptele si se omogenizeaza.
Foto: french toast, Shutterstock
Se inmoaie pe rand, pe fiecare parte, feliile de paine in amestecul de lapte si oua si apoi se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc frumos.
Se scot feliile prajite pe servetele de hartie pentru a absorbi excesul de ulei, apoi se transfera in farfurii si se orneaza cu sirop de agave si fructe.
Foto: french toast, Shutterstock
Pofta buna!
Spune-ti parerea!