Foto interior si prima pagina: Pui cu smantana, Shutterstock
Ingrediente-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Carnea se spala bine si se pune la fiert cu un praf de sare. Dupa primul clocot se arunca apa, se spala bine carnea si cratita si se pune iar la fiert pana cand carnea se desprinde usor de pe os (sau pieptul se rupe usor in fasii). Carnea se taie fasii si se prajeste in putin ulei.
Ceapa se toaca marut si se pune la calit intr-o tigaie adanca. Cand ceapa incepe sa devina aurie, se adauga faina si smantana si, daca este cazul, compozitia se dilueaza cu putin din apa in care a fiert carnea de pui. Se potriveste de sare si piper. Se adauga puiul prajit si se mai lasa la fiert inca 5-10 minute.
Foto: Preparare sos de smantana, Shutterstock
Pofta buna!
Foto: Pui cu smantana, Shutterstock
Spune-ti parerea!