Timp de preparare: 60 min. 4 - 6 portii

Ingrediente:
    1 kg piept de pui feliat 20 de prune uscate 20 miezi de samburi de migdale 150 g costita taiata cubulete Dulano 2 - 3 linguri de ulei de masline Primadonna 1 pahar de vin alb sec sare, piper Mikado.

Nota: Ingredientele speciale din aceasta reteta sunt disponibile in magazinele Lidl.

Mod de preparare:

1. Batem carnea cu ajutorul ciocanului de snitele pana obtinem felii subtiri de cca 3 mm, adaugam sare si piper, apoi umplem prunele cu miezii samburilor de migdale.

2. Punem prunele umplute peste feliile de carne, adaugam costita si rulam.

3. Impachetam rulourile in folie de aluminiu si le coacem la cuptor, la o temperatura de 180° C, timp de 45 de minute.

4. La final, adaugam vinul si lasam la cuptor inca 10 minute.

5. Dupa coacere, taiem carnea felii si o servim fierbinte.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: