Sursa: Garbo.ro
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru costite chinezesti de porc:
Foto interior si prima pagina: costite chinezesti de porc, Shutterstock
-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Pentru marinada:
Foto: costite chinezesti de porc, Shutterstock
Luam costitele de porc si le ungem bine pe toate partile cu acest sos, dupa care le lasam la marinat. Marinam costitele in acest sos pentru 5 ore, sau peste noapte, lasandu-le la frigider. Cel mai bine este sa le punem intr-o punguta tip ziplock. Din cand in cand mai putem sa agitam punga pentru ca sosul sa patrunda foarte bine in carnitza de pe costite.
Scoatem costitele din marinada si le punem pe gratarul incins. Dupa 15 minute intoarcem costitele pe cealalta parte avand grija sa le ungem mereu cu sosul ramas. Vom repeta operatiunea pana ce terminam tot sosul. In total, va dura cam 1 ora.
Scoatem costitele pe un platou, ne minunam de opera noastra de arta, chemam si pe cei ai casei, prieteni, rude si ce mai avem. Chemam si vecinii daca nu au aparut deja si le servim alaturi de sos de soia amestecat cu usturoi pisat si ceapa verde.
O reteta recomandata de blogul andreeachinesefood.blogspot.ro
Spune-ti parerea!