Setari Cookie-uri

Food trend: 5 Must-have in gastronomia anului 2014

Rezolutii, strategii, terndinte, cuvinte cheie pentru inceputul de an. Saptamana modei a inceput deja la Paris, Stockholm, Milano, stabilind tendintele noului an. Pe podiumuri si pe covorul rosu, adidasii revin in forta, portocaliul este noul negru, nuantele de albastru in machiaj revin, iar accesoriile continua sa se diversifice.

2. Meniul vegetarian

Majoritate a restaurantelor au inclus un meniu vegetarian mai variat sau evidentiaza in mod deosebit preparatele vegetariene din meniu. Ca tendinta generala, legumele nu mai sunt garnituri, ci devin din ce in ce mai mult vedeta din farfurie. Pentru un preparat din legume la care nu vei simti nevoia carnii, incearca bucataria din Orientul Mijlociu, de la arabeasca la turceasca. Spre exemplu, restaurantul Divan ofera o varietate de aperitive sau chiar preparate bazate exclusiv pe legume.

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.