Setari Cookie-uri

Food trend: 5 Must-have in gastronomia anului 2014

Rezolutii, strategii, terndinte, cuvinte cheie pentru inceputul de an. Saptamana modei a inceput deja la Paris, Stockholm, Milano, stabilind tendintele noului an. Pe podiumuri si pe covorul rosu, adidasii revin in forta, portocaliul este noul negru, nuantele de albastru in machiaj revin, iar accesoriile continua sa se diversifice.

4. Nu rontaim intre mese, rontaim in loc de mese!

Cinele sunt din ce in ce mai frugale, iar portiile servite sunt fie mai mici, fie pe principiul „ciugulelii”. Sticks-uri de legume, dumicate, mancaruri ce ne ajuta sa ne potolim foamea si nu sa ne saturam pentru a merge la somn cu burta plina. Aceasta este o alegere pe care putem sa o facem si acasa si in oras, dar totul sta in puterea noastra de a ne stapani poftele.

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: