Setari Cookie-uri

Food trend: 5 Must-have in gastronomia anului 2014

Rezolutii, strategii, terndinte, cuvinte cheie pentru inceputul de an. Saptamana modei a inceput deja la Paris, Stockholm, Milano, stabilind tendintele noului an. Pe podiumuri si pe covorul rosu, adidasii revin in forta, portocaliul este noul negru, nuantele de albastru in machiaj revin, iar accesoriile continua sa se diversifice.

La fel, si industria gurmanzilor isi anunta noile trenduri pentru anul 2014, realizate impreuna cu 200 de chefi de la restaurante premiate cu stele Michelin. Legumele devin vedete, intr-o multitudine de forme, culori, modalitati de preparare si prezentare, bucatariile etnice sunt atractiile serii iar pestele trebuie sa fie... sustenabil. Cititi mai jos care sunt cele 5 tendinte ale anului, selectate din studiul Asociatiei Nationala a Restaurantelor din SUA publicat la inceputul acestui an.

1. Ingrediente autentice pentru mancare autentica

Din ce in ce mai multe restaurante, si implicit clientii lor, pun accent pe autenticitate in bucatarie: de la retete, la ingrediente, modul de preparare si servire, niciun detaliu nu poate fi alterat pentru o experienta autentica si apreciata pe masura. Restaurantele devin astfel calatorii culinare si culturale, aducand in oricare colt al lumii aroma locala a unei culturi.

Citește și:

Foto prima pagina: mancare greceasca, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.