Rezolutii, strategii, terndinte, cuvinte cheie pentru inceputul de an. Saptamana modei a inceput deja la Paris, Stockholm, Milano, stabilind tendintele noului an. Pe podiumuri si pe covorul rosu, adidasii revin in forta, portocaliul este noul negru, nuantele de albastru in machiaj revin, iar accesoriile continua sa se diversifice.
La fel, si industria gurmanzilor isi anunta noile trenduri pentru anul 2014, realizate impreuna cu 200 de chefi de la restaurante premiate cu stele Michelin. Legumele devin vedete, intr-o multitudine de forme, culori, modalitati de preparare si prezentare, bucatariile etnice sunt atractiile serii iar pestele trebuie sa fie... sustenabil. Cititi mai jos care sunt cele 5 tendinte ale anului, selectate din studiul Asociatiei Nationala a Restaurantelor din SUA publicat la inceputul acestui an.
1. Ingrediente autentice pentru mancare autentica
Din ce in ce mai multe restaurante, si implicit clientii lor, pun accent pe autenticitate in bucatarie: de la retete, la ingrediente, modul de preparare si servire, niciun detaliu nu poate fi alterat pentru o experienta autentica si apreciata pe masura. Restaurantele devin astfel calatorii culinare si culturale, aducand in oricare colt al lumii aroma locala a unei culturi.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Tot ce trebuie să știi despre Summer Well 2023
- Festivalul bucătăriilor asiatice ASIAN FOOD FEST are loc în București, între 21 și 23 iulie
- Sorana Maria, creatoarea de conținut ce a făcut din cooking o pasiune este nominalizată la Food Content Creators Awards 2023
Foto prima pagina: mancare greceasca, Shutterstock