Setari Cookie-uri

Food trend: 5 Must-have in gastronomia anului 2014

Rezolutii, strategii, terndinte, cuvinte cheie pentru inceputul de an. Saptamana modei a inceput deja la Paris, Stockholm, Milano, stabilind tendintele noului an. Pe podiumuri si pe covorul rosu, adidasii revin in forta, portocaliul este noul negru, nuantele de albastru in machiaj revin, iar accesoriile continua sa se diversifice.

3. Comfort food

Conceptul de „comfort food” a inceput sa fie din ce in ce mai promovat, incepand de la Jamie Oliver. Principiile acestui tip de mancare urmaresc in primul rand acele preparate ce au un efect nostalgic persoanei care le consuma, pentru ca le asociaza cu mesele din familie, usor de mancat si gustoase. Fiecare cultura are propriile sortimente care intra in aceasta categorie. Astfel, ne avertizeaza chefii de top, in „comfort food” trebuie sa tinem cont de valorile locale, fie ca sunt de peste granite sau de acasa.

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: