Setari Cookie-uri

Food trend: 5 Must-have in gastronomia anului 2014

Rezolutii, strategii, terndinte, cuvinte cheie pentru inceputul de an. Saptamana modei a inceput deja la Paris, Stockholm, Milano, stabilind tendintele noului an. Pe podiumuri si pe covorul rosu, adidasii revin in forta, portocaliul este noul negru, nuantele de albastru in machiaj revin, iar accesoriile continua sa se diversifice.

5. Peste… sustenabil!

Cuvantul „sustenabil” este din ce in ce mai folosit in ultimii ani. Si, cum este si firesc, a ajuns si in trendurile alimentare. Pestele sustenabil este cel pescuit din mediul natural si nu din crescatorii artificiale, ce dauneaza ecosistemelor. Bucataria greceasca este recunoscuta pentru atentia pe care o pune in prepararea pestilor. Intrebati in restaurant de unde vine pestele pentru a va asigura calitatea acestuia. Spre exemplu, taverna greceasca Meze din Bucuresti aduce intotdeauna peste direct din Grecia, in anumite zile, servindu-l mereu proaspat.

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: