Foto interior si prima pagina: Bomboane Raffaello de casa, Shutterstock
Ingrediente-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Untul si zaharul se amesteca in robotul de bucatarie pana se omogenizeaza. Se adauga apoi nuca de cocos si laptele praf. Se omogenizeaza. Se adauga foaia de napolitana rupta marunt cu mana si se amesteca, dar nu cu ajutorul robotului de bucatarie, ci cu lingura, pentru a nu strivi bucatelele crocante de napolitana. Daca nu va place napolitana, puteti renunta la ea.
Din compozitia astfel obtinuta, se modeleaza bilute de aluat in mijlocul carora se pune cate o migdala. Apoi se tavalesc prin nuca de cocos si se aseaza pe un platou.
Foto: Bomboane Raffaello de casa, Shutterstock
Spune-ti parerea!