Foto interior si prima pagina: Bomboane Raffaello de casa, Shutterstock

Ingrediente
    250 g lapte praf integral 100 g zahar pudra 50 g praf nuca de cocos (+ inca 50-70 g pentru decor) 100 g unt nesarat la temperatura camerei o foaie de napolitana 100-150 g migdale prajite
Mod de preparare

Untul si zaharul se amesteca in robotul de bucatarie pana se omogenizeaza. Se adauga apoi nuca de cocos si laptele praf. Se omogenizeaza. Se adauga foaia de napolitana rupta marunt cu mana si se amesteca, dar nu cu ajutorul robotului de bucatarie, ci cu lingura, pentru a nu strivi bucatelele crocante de napolitana. Daca nu va place napolitana, puteti renunta la ea.

Din compozitia astfel obtinuta, se modeleaza bilute de aluat in mijlocul carora se pune cate o migdala. Apoi se tavalesc prin nuca de cocos si se aseaza pe un platou.

Se lasa 2-3 ore la frigider pentru a permite ingredientelor sa-si imbine aromele.

Foto: Bomboane Raffaello de casa, Shutterstock

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: