Foto interior si prima pagina: granola cu iaurt grecesc, Shutterstock
Ingrediente:-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Foto: granola cu iaurt grecesc, Shutterstock
Mod de preparareSe amesteca nucile, alunele, migdalele si semintele de floarea soarelui sau de dovleac (nu trebuie sa aveti de toate, dar cu cat sunt mai variate, cu atat gustul este mai bogat) cu fulgii de ovaz. Se adauga siropul de artar si uleiul de cocos si se amesteca bine.
Se intinde acest amestec in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit la 180 grade C pana cand amestecul se rumeneste (cam 15 minute). Se scoate compozitia din cuptor si se lasa la racit complet, apoi bucatile mai mari se rup cu mana. Se amesteca bine cu fulgii de cocos si cu stafidele.
Pentru asamblare, se pun intr-un bol sau intr-un pahar incapator straturi formate din iaurt, granola si fructe proaspete.
Foto: diverse boluri cu ingrediente pentru granola si fructe, Shutterstock
Spune-ti parerea!