Andreea este mamica a doi copii, sotia unui barbat minunat si blogger in Casuta Fericita. Profesia ei este in Comunicare, a studiat business la universitatea East West din Chicago si artele plastice in Cluj, cu specializare in pictura de sevalet. A avut ocazia sa locuiasca pe doua continente, iubeste arta, designul, gastronomia si calatoriile.
-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Amestecati cu mixerul untul si zaharul, aproximativ 5 minute (pe treapta medie de viteza) pana cand devin o crema pufoasa, dar fara a insista prea mult (nu e nevoie sa se topeasca zaharul complet). Pe masura ce mixati, razuiti marginile castronului cu o spatula. Amestecand in mod continuu, adaugati pe rand ouale si mixati pana sunt incorporate. Adaugati extractul de vanilie. Combinati faina, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un alt castron. Cu mixerul pe treapta cea mai de jos de viteza, se adauga treptat faina, amestecand pana se combina. Cu o spatula incorporam si ciocolata, taiata in bucati mici.
Coaceti in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pe raftul din mijloc, timp de 12 minute. Atentie mare la timpul de coacere – daca par a fi gata, inseamna ca sunt prea tare facuti si vor fi tari/sfaramiciosi! Biscuitii sunt gata atunci cand sunt usor aurii la exterior si dedesubt, dar inca cruzi in interior si deasupra. Cand ii scoateti din cuptor ei continua sa se coaca asa incat, ii lasati in pace 5 – 10 minute.
Pofta buna!
Spune-ti parerea!